MILJA SUIHKO​

Hei,

Nimeni on Milja Suihko ja olen utelias mieli, tanssija, feministi ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Valmistuin vuoden 2019 keväällä Tampereelta rauhan- ja konfliktintutkimuksen maisteriohjelmasta, mistä lähtien olen työskennellyt virkanaisena poliittisella osastolla ulkoministeriön palveluksessa. Haluan antaa oman panokseni kestävämmän, yhdenvertaisemman ja turvallisemman yhteiskunnan rakentamisessa. Olen päässyt työskentelemään tämän puolesta monella tavalla, viimeisimpänä Allianssin nuorten ilmastodelegaattina 2018-2019 sekä eduskuntavaalikampanja Asepalvelus 2020:n perustajana ja vetäjänä.

Jos en kuvailisi itseäni luottamustehtävieni tai opintojeni kautta, kertoisin tavoitteellisuudesta, kehtaamisen tärkeydestä, pitkistä keskusteluista ja metsissä juoksemisesta.

Työskentelen erityisesti kolmen intohimoni parissa, joita ovat: 1) Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus, 2) Kestävä kehitys ja kiertotalous 3) Ulko- ja turvallisuuspolitiikka. Nämä sivut kertovat blogin muodossa ajatuksistani näistä sekä muista ajankohtaisista teemoista. Jos innostut samoista asioista tai halajat tehdä yhteistyötä, ole yhteydessä!

Aurinkoa toivottaen,

Milja

ANSIOLUETTELONI

en_USEnglish
fiFinnish en_USEnglish